БСП вчера съзнателно или не поради глупост обслужи хора, които

...
БСП вчера съзнателно или не поради глупост обслужи хора, които
Коментари Харесай

Тома Биков за аферата "Ало, Банов съм": За пръв път у нас цяла партия обслужва хора, криещи се като мишоци

БСП през вчерашния ден умишлено или не заради нелепост обслужи хора, които имат други ползи в тази обстановка. За първи път цяла партия обслужва хора, които се крият като мишоци. Това съобщи в ефира на bTV депутатът от ГЕРБ Тома Биков по отношение на аферата " Ало, Банов съм ".

Депутатът даде пример и на водещия Антон Хекимян: " Ако запиша вашата оперативка, в която всеки ден предполагам, че правите най-различни шегички и закачки, мога да хвана и да кажа: " Вижте какво говори екипът на " Тази сутрин ". Там има 4 души. Очевидно се знаят кой го е записал, въпреки че този човк отрича ".

" Архитектът бил казал да се продаде за повече пари. Очевидно е, че никой не говори по този начин, когато става дума за сериозни неща. Колкото до думите „ да не се съдим “ - това, което ние видяхме, е, че след това има дело. Не знам, коя е датата точно, на която е правен записът, но те какво са говорили няма значение, след като е заведено дело след това ", добави Биков.

" Вежди Рашидов не е човек, който позволява на някого от екипа му да води странична политика. Според мен екипът на министерството е реагирал адекватно. В крайна сметка аз виждам крайния резултат – съдят се за 700 хиляди. Защо не го казаха вчера на пресконференцията, а почнаха да говорят след като ние им казахме нещо ", каза още депутатът.

" Може ли Елена Йончева да не знае, че министерството е завело дело. Затвърди ни се мнението, че е една пощенска кутия. Тя е получила един запис преди няколко дни и го е пляснала пред медиите. Ние за разлика от БСП се доверяваме на органите, които си вършат работата и разследват. Вярваме, че прокуратурата действа и в едната, и в другата посока ", добави Биков.

" БСП вчера съзнателно или не поради глупост обслужи хора, които имат други интереси в тази ситуация. За първи път цяла партия обслужва хора, които се крият като мишоци ", заключи той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР