БСП в тежък разговор с близките на жертви на тежки

...
БСП в тежък разговор с близките на жертви на тежки
Коментари Харесай

Семействата на жертви на убийци с молби за справедливост пред депутатите

Българска социалистическа партия в тежък диалог с околните на жертви на тежки закононарушения , при които е приложено съкратеното правосъдно разследване. На брифинг в Народното събрание водачът Корнелия Нинова акцентира, че партията изрично поддържа тези фамилии. По думите й в тази поддръжка няма политика . Задължаващо е да доведем борбата за правдивост до край, безапелационна бе Нинова.

Тя е била в дома на фамилията на Криси от Сотиря. Такова нещо не се не помни, акцентира соцлидерът.

Левите желаят бързо да се гледа тяхното предложение да не се ползва кратко правосъдно разследване при тежки закононарушения. Червените желаят техните хрумвания да важат за каузи и обратно, които още не са влезнали в съда.

Призовавам за разсъдък и да не си мерим партийните оферти , уточни Нинова.

Тя упорства ГЕРБ да трансформират своите оферти. Герберите оферират съдът да преценя за правосъдното разследване.
 Близки на жертвите стачкуват против по-леките санкции за тежки закононарушения
Близки на жертвите стачкуват против по-леките санкции за тежки закононарушения

Да остане опцията за кратко произвеждане желаят адвокати

Семействата на жертвите на тежки закононарушения са събрали редица подписи. Ще имат нашата цялостна поддръжка до край, пдочерта Нинова.

Бабата на Кристи настоя да няма право на съглашение и право на подмяна в закона. Тя настоя всички партии да се заловен за ръце, да се обединят и да няма последващи жертви и убийци.

Семействата на жертвите на тежки закононарушения са безапелационни, че в случай че не се вземат крути ограничения, са подготвени и на гражданско непокорство. Къде е законът в България, попита друга почернена майка. Убиват ни децата, няма никакъв закон, да живее България , уточни дамата.

Всички те са безапелационни, че би трябвало да отпадне съкратеното правосъдно разследване. Освен това те желаят промените сред първо и второ четене да не се бавят.

Подписката с 15 882 имена с тези претенции бе импортирана в деловодството на Народното събрание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР