БСП цели от Министерски съвет да си отиде още един

...
БСП цели от Министерски съвет да си отиде още един
Коментари Харесай

Министър Аврамова разкри: БСП цели да отстрани още един министър

Българска социалистическа партия цели от Министерски съвет да си отиде още един министър и по тази причина са решили, че би трябвало да си изберат отговорен. Това сподели министърът на районното развиване Петя Аврамова в отговор на Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

Депутат от ГЕРБ разобличи няколко безапелационни неистини на Българска социалистическа партия за водната рецесия

„ Уважаеми господин Свиленски, от 9.00 часа чувам деликатно всеки един, който се изрича от тази естрада. Усилията, моите и на моите сътрудници в последните дни, месец и половина са непрекъснато да търсим решение на рецесията в Перник и ние го намерихме.

Нинова разкри същинските аргументи за какво Българска социалистическа партия желае да смъкна Борисов от власт
От тази естрада не чух вашето предложение за решение. От тази естрада чух вашата присъда.

Искам да попитам вас господин Свиленски, издавайки присъди от трибуната на Народното събрание, в кой нормативен документ прочетохте, че министърът на районното развиване следи размера във водните басейни “, сподели още министърът, представен от Фокус.

Нинова разкри същинските аргументи за какво Българска социалистическа партия желае да смъкна Борисов от власт

„ От два месеца вашата партия се пробва да вменява виновност, пред вратите на Министерството се провеждат митинги и никой от вас не изясни на българските жители. Освен, че Министерство на регионалното развитие е принципал на ВиК сдружението и следи неговите финансови индикатори, да назначи шефа на ВиК сдружението, че има ангажимент да строи инфраструктура и да обезпечава средства за ремонт, реорганизация и рехабилитация на ВиК инфраструктура, къде прочетохте, че министърът на районното развиване следи и дава позволение за водочерпене и той еднолично би трябвало да бъде посочен пред жителите на Перник като провинен за рецесията.

В първия миг, в който разбрах, че има рецесия в Перник, това е абсурдът, който се развихри и тогава всички старания бяха ориентирани натам “, добави още министър Аврамова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР