БСП стават съвносители на вота на недоверие, който възнамеряват да

...
БСП стават съвносители на вота на недоверие, който възнамеряват да
Коментари Харесай

БСП стават съвносители на вота на недоверие

БСП стават съвносители на вота на съмнение, който имат намерение да внесат от " Възраждане " поради бранш " Енергетика ".

Това заяви Корнелия Нинова, като посочи, че въпреки всичко имат забележки към претекстовете, които считат за непълни.

" Проведохме си взаимното съвещание на изпълнителното бюро и групата. Включваме се във вота на съмнение като съвносители. Имаме бележки във връзка с претекстовете, които считаме, че не са цялостни и през днешния ден до обяд ще доработим. Даваме нашите подписи и след обяд внасяме вота на съмнение за политика: енергетика. Мисля, че има задоволително причини за това. С дейностите си ръководещото болшинство в действителност поставя кръст на българската енергетика. Най-малкото, което можем да желаяме, е избор на съмнение и носене на политическа отговорност за това, което се случва ", изясни Корнелия Нинова.

Нинова сподели, че ще прибавят голям брой решения по отношение на случая с въглищните централи.

" Ще прибавим цялостната картина в енергетиката, освен по съответния мотив и съответния случай с въглищните централи. Ще прибавим и решенията за дарението на двата нуклеарни реактора, решението във връзка с концесията е следствията за петрола и цените на петрола и така нататък Ще дадем една по-голяма и обща картина за бранш енергетика ", добави още водачът на Българска социалистическа партия.

" Математиката не е на страната на опозицията в пленарната зала? Но причините са на наша страна. И имам вяра, че по-голямата част от обществото схваща. Ако рецензиите от страна на ГЕРБ са откровени, да поддържат вота. Те непрекъснато подлагат на критика решенията на ПП-ДБ, само че единствено лицемерно и за пред света. Ако в действителност желаят страната да върви по-добре, да поддържат вота ", разяснява още Нинова.

Тя направи и послание към тях.

" Не си вършите работата добре, оставка и да си вървят ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР