БСП си връща доверието на избирателите, показват предварителните ни данни.

...
БСП си връща доверието на избирателите, показват предварителните ни данни.
Коментари Харесай

Нинова: БСП е на път да постигне целта си - да се разгради моделът ГЕРБ в местната власт

БСП си връща доверието на гласоподавателите, демонстрират предварителните ни данни. Това заяви водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Имаме няколко положителни вести. Целта, която си поставихме на тези избори - да се разгради моделът ГЕРБ в локалната власт и да стартира смяната от горната страна надолу, на път сме да я изпълним. Най-яркият образец е в София. След 18 години на ръководство на ГЕРБ в София, към този момент ги няма. Ваня Григорова отива на балотаж, имаме вяра, че ще го завоюва. Продължаваме през идната седмица борбата ", сподели Нинова.

" От предварителна информация съвсем на всички места вота за партийните листи, което е гласоподаване за партията, е нараснал по отношение на локалните избори. Трето, в няколко десетки общини печелим на първи тур. В още повече от това отиваме на балотаж. В няколко регионални града отиваме на балотаж, по предварителна информация това са - Русе, Разград, Силистра, Хасково ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР