БСП ще внесе вота на недоверие към правителството в сряда.

...
БСП ще внесе вота на недоверие към правителството в сряда.
Коментари Харесай

Левицата с вот на недоверие в сряда

БСП ще внесе вота на съмнение към държавното управление в сряда. Това сподели за Bulgaria ON AIR депутатът от левицата Иван Иванов. Опозицията желае оставката на кабинета поради несправяне в бранш " Сигурност ".
Вотът ще бъде импортиран единствено от името на 80-те народни представители от парламентарната група на Българска социалистическа партия.

" Това е един от най-наболелите проблеми сега и явен знак, че това държавно управление би трябвало да си върви, защото разтърсванията в този бранш са извънредно огромни. Очакванията на българските жители не се извършват, т.е. техният живот, здраве и сигурност не са обезпечени от страната. Затова изрично приказват последните случаи на тежки престъпни закононарушения ", съобщи Иванов.

От ГЕРБ не виждат Българска социалистическа партия да оферират нещо по-различно от това, което те оферират като политика по сигурността. Признават, че има проблеми, само че те би трябвало да се вземат решение умерено без да се подлага на риск цялата система.

Като съответни случаи, поради които те желаят оставката на кабинета " Борисов 3 " депутатите от Българска социалистическа партия показват – бягството на пандизчиите от Централния софийски затвор, битовата престъпност в Угърчин, страха на хората от нарушители в Ботевград, както и авиокатастрофата с военния хеликоптер в

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР