БСП ще внесе утре в прокуратурата пет сигнала за корупционни

...
БСП ще внесе утре в прокуратурата пет сигнала за корупционни
Коментари Харесай

БСП ще внесе утре в прокуратурата пет сигнала за корупционни схеми с участието на представители на ГЕРБ

БСП ще внесе на следващия ден в прокуратурата пет сигнала за корупционни схеми с присъединяване на представители на партия ГЕРБ. Един от сигналите визира дейности на заместник-председателя на ръководещата партия Цветан Цветанов в мандата му на вътрешен министър. 
Повод за сигнала е изявление на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Калин Георгиев за принос на Цветанов към залавянето на проведената незаконна група " Наглите ", разгласи депутатът от Българска социалистическа партия Атанас Зафиров : Калин Георгиев сподели безусловно следното: " Не съм го споделил до момента, само че в този момент ще кажа, че с помощта на Цветан Цветанов хванахме " Наглите ". И забележете: " Цветанов ме срещна с един човек, вътрешен за " Наглите ", който ме срещна с различен човек ". Ето за какво ние питаме от кое място, по какъв начин, по кое време и при какви условия Цветан Цветанов, който по това време заема поста заместител министър-председател и министър на вътрешните работи и има - забележете, политически, а не оперативни функционалности и пълномощия, познава лице, което е вътрешно за " Наглите ".
Другите сигнали за корупция, които ще Българска социалистическа партия ще внесе, са за дейности на кметове от ГЕРБ в градовете Бургас, Шумен, Тетевен, Стамболийски и Септември. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР