БСП ще си плати политическата цена за това, че напусна

...
БСП ще си плати политическата цена за това, че напусна
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП ще си плати политическата цена

Българска социалистическа партия ще си заплати политическата цена за това, че напусна Народно събрание. Това е неверен ход.

Това разяснява в студиото на „ Панорама “ по Българска национална телевизия Тома Биков от ГЕРБ.

„ Не мисля, че са ни вкарали гол, надалеч по-сложна е обстановката от прилика с футболен мач “, съобщи Биков.

Той добави, че се намираме в обстановка, в която Българска социалистическа партия в продължение на 2-3 седмици търси скандал. Биков даде за образец и персоналните нападки на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила.

„ Когато правиш един фал и те предизвестяват, най-после ти демонстрират червен картон “, съобщи Биков във връзка отстраняването на водача на левицата от пленарното съвещание.

Според него грешката беше, че се сътвори мотив на Българска социалистическа партия за нещо, което към този момент е било решено – да изоставен Народното събрание в миг, когато ръководителя на Европейския парламент идва у нас.

Според Биков задачата е била да се саботира Европредседателството.

Оставката на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила той разяснява като персонално решение.

„ Той е решил, че не може да носи тежкия кръст за това, че Българска социалистическа партия няма да влиза в пленарна зала “, посочи Биков.

Възвръщането на естествения парламентарен темп е значимо, уточни той.

„ Ние ще бъдем смирени, предпочетохме това, вместо да отговорим с още по-голяма борба “, съобщи Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР