БСП ще се върне днес в парламента, съобщи пред БНТ

...
БСП ще се върне днес в парламента, съобщи пред БНТ
Коментари Харесай

Миков обяви, че депутатите от БСП ще се върнат в НС днес

Българска социалистическа партия ще се върне през днешния ден в Народното събрание, заяви пред Българска национална телевизия някогашният водач на партията и член на Националния ѝ съвет Михаил Миков. 

Той дефинира като неточност излизането от Народното събрание. Според Миков това е едно от основанията за оставката на ръководителя на партията Корнелия Нинова. Ние изпуснахме над 30 закона, които бяха признати без присъединяване на социалистическата партия ", уточни Миков. 

Като съществени проблеми пред социалистите някогашният ръководител уточни потребността от консолидация, приемане на особеното мнение и прекратяване на практиката за основаване на вътрешни разделения в партията.

По време на седемчасовата полемика в Националния съвет на Българска социалистическа партия във вторник е бил спрян напън за прехвърляне на отговорността за изборния резултат от централата към локалните структури. Не може грешките при национална акция да се трансферират към локални структури, тъй като това ги демотивира, сподели още Миков.

Той съобщи, че няма да се кандидатира още веднъж за ръководител на Българска социалистическа партия. 

Депутатите от БСП напуснаха Народното събрание през февруари по предложение на водача Корнелия Нинова, подкрепено от пленума на партията. " За " излизането от Народно събрание на 17 февруари гласоподаваха 74 от членовете на пленума на Българска социалистическа партия, 33-ма бяха срещу, а трима се въздържаха.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР