БСП ще проведе национален митинг-протест „Бузлуджа 2020” на 25 юли

...
БСП ще проведе национален митинг-протест „Бузлуджа 2020” на 25 юли
Коментари Харесай

БСП ще проведе национален митинг-протест „Бузлуджа 2020” пред Министерския съвет

БСП ще организира народен митинг-протест „ Бузлуджа 2020” на 25 юли 2020 година (събота), под наслов „ Срещу корупцията и грабежа. Заедно за България ". В 10:30 ч. ще тръгне шествие от площад "Александър Невски, ще премине през улица „ Георги С. Раковски “ и бул. „ Княз Александър Дондуков “ и ще стигне пред Министерския съвет в 11:00 ч., където ще се организира митингът.

"Нека на този ден да заявим дружно нашата воля за смяна, независимост, правда и правдивост. Каним всички симпатизанти и жители, които желаят смяна и завършек на порочния модел на ръководство ", приканват от социалистическата партия.

Преди дни водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упрекна ръководещите, че са забранили обичайния събор на левите на връх Бузлуджа и по тази причина ще бъде извършен на жълтите павета пред Министерския съвет. Тогава към момента здравният министър Кирил Ананиев отхвърли и разгласи, че събирането може да се организира, само че при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. В последна сметка социалистите взеха решение събитието да е в центъра на София, като с рейсове ще дойдат членове на Българска социалистическа партия и симпатизанти на левицата от цялата страна.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР