БСП ще продължи разговорите с МРРБ по варианта, предложен от

...
БСП ще продължи разговорите с МРРБ по варианта, предложен от
Коментари Харесай

БСП ще имат проект за телевизия през октомври, обяви Нинова

Българска социалистическа партия ще продължи диалозите с Министерство на регионалното развитие по разновидността, препоръчан от страната, за право на прилагане на Дом-паметника "Бузлуджа " за 10 години. Това заяви към този момент публично след пленума на социалистите водачът на партията Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, заяви Канал 3.

"Обсъдихме разновидностите, които предложи Министерски съвет, а те са три по закон. Не желаеме безплатно прекачване, тъй като не е по закон ", разясни тя. Соцлидерът изреди препоръчаните от министър Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и... към профила разновидности за наем, търг и право на прилагане за 10 години, като са избрали третия. "Обсъдихме концепцията си по какъв начин да го запазим, да го реставрираме ", разяснява соцлидерката.

"Не би трябвало да вършим проекти за финансиране, в случай че не сме сигурни, че ще получим право на прилагане ", като добави, че задачата на алените е първо да спрат разрушаването на "чинията ".

Нинова призна, че е имало критици на концепцията и оферти от залата на пленума за това дали не е по-добре с парите, които ще отидат за възобновяване на паметника, да не си създадат лична телевизия.

"Затова разгласих, че - да, ние работим по план за телевизия и ще сме подготвени през октомври. Оптимист съм, че ще се оправим с това ". Нинова сподели, че още не е ясно името на соцтелевизията, нито къде ще се обитава, само че подсигурява едно. Със сигурност няма да е в ЦУМ, отвърна тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР