БСП ще положат усилия за съставяне на стабилно мнозинство и

...
БСП ще положат усилия за съставяне на стабилно мнозинство и
Коментари Харесай

Нинова поиска стабилно правителство с пълен мандат

Българска социалистическа партия ще положат старания за сформиране на устойчиво болшинство и постоянно държавно управление в 47-ото Народно заседание. Старите сътрудници ни познават, обръщам се и към новите – ние сме предвидими, рационални, ние сме обществен дирек и поръчител за непоклатимост на България. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова на старта на 47-я парламент.

Тя пожела Народното събрание да бъде сполучлив, рационален и с най-хубави решения за България и за хората четиригодишен мандат.
Атанасова разгласи, че ГЕРБ ще е съпротива, само че даде обещание толеранс към бъдещото държавно управление
Трябва да си дадем сметка, че конфигурацията в сегашния парламент е доста повече резултат от гласуването " срещу ", в сравнение с от гласув...

Нинова очерта три целта, с които столетницата влиза в 47-ия парламент. Единият е започване на същинската смяна на досегашния модел на ръководство, възобновяване на държавността и на конституционните правила на разделяне на управляващите, правова страна, правдивост, тъждество, независимост и мир.

Вторият е превеждане на страната и българския народ през рецесиите с грижа за хората, а третият - дейна проевропейска външна политика на равноправни сътрудници с другите страни членки на Европейски Съюз, за ускорено приемане на проекта за възобновяване и резистентност на България и за напредване напред на оперативните стратегии. 

Тя подсети, че преди 5 години Българска социалистическа партия посочили досегашния модел на ръководство " паралелна страна на задкулисието и народ, пленен от собствен ". Тогава социалистите почнали борбата си, били сами, само че тогава показали и най-големите си врагове. Най-големите врагове не били ГЕРБ, а страхът, отчаянието и апатията. Ние се старахме да дадем на хората сили и кураж, а преди 1 година хората излезли на площадите, преодолели страха си и поискали смяната, подсети Нинова.


Радев изиска от депутатите ремонт на прокурорския чадър над корупцията
За първи път в историята в границите на година формираме трето Народно заседание. Предишните два състава живяха малко, от трибуната се чу...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР