БСП ще подобри сегашното си положение на местните избори в

...
БСП ще подобри сегашното си положение на местните избори в
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов попари БСП и предрече голяма катастрофа за българите през октомври

Българска социалистическа партия ще усъвършенства настоящето си състояние на локалните избори спрямо предходните такива. Те нямат нито един огромен кмет. Такава злополука в никакъв случай не е била. Няма по какъв начин да не си подобрят ситуацията. Това съобщи в ефира на "Здравей, България " математикът проф. Михаил Константинов.

"На евроизборите Българска социалистическа партия победиха само себе си, тъй като усъвършенстваха резултата си. Защо го усъвършенстваха обаче? Защото преди този момент имаха ужасно неприятен резултат. Нека бъдем точни в мненията ", съобщи той.

"Като базата е оскъдна, обикновено да има напредък. Ако до момента не сте произвеждали тв приемници и в този момент произведете и един да имате, ще се на плюс ", метафорично изясни той.

"1200 машини на гласуването се издъниха. Обидно е да караме бабите да гласоподават с машини. Този избор е 50 лева на глас. По-добре да им ги дадем на бабите да си платят сметките. Имаше проблеми тази година с повече от 40% от машините. На тези избори констатирахме 6000 гласа разминаване ", сподели Константинов и добави: "Ако машинното гласоподаване беше хубаво, щеше да го има най-малко на едно място в Европа ".

"Машинният протокол ще бъде дълъг сред 10-15 метра ситни редове. Това ли желаеме да си причиним? Просто би трябвало да подобрим изборния развой ", сподели той

"Помните ли злополуката "Арена Армеец "? Тя ще се повтори в по-лош вид на изборите през октомври. Добре е депутатите да усилят състава на Софийската общинска комисия. Така нещата ще се овладеят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР