БСП ще подкрепи промените в Конституцията, предложени от ГЕРБ, ако

...
БСП ще подкрепи промените в Конституцията, предложени от ГЕРБ, ако
Коментари Харесай

БСП подкрепя промените в Конституцията, предложени от ГЕРБ, но с условие

БСП ще поддържа измененията в Конституцията, препоръчани от ГЕРБ, в случай че седнат да беседват с нас по всички тематики на прехода, в тях влиза и приватизацията. Иначе не. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция в централата на алените.

В понеделник стана ясно, че от ГЕРБ ще предложат промени в Конституцията на Република България, за отпадане на отминалостта на закононарушения при приватизацията. Именно през вчерашния ден на премиерата на кино лентата на Елена Йончева " Граница ", шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов персонално връчи досието с предлагането на Корнелия Нинова. От ГЕРБ ще разчитат на поддръжката на " Обединени патриоти ", Движение за права и свободи и " Воля ". За да бъде импортирано предлагането в Народното събрание, са нужни 60 подписа, а с цел да мине в пленарната зала - 180 гласа.

Нинова дефинира предлагането на ГЕРБ като " половинчато " и съобщи, че ще го поддържат, в случай че се включат и въпросите свързани с приватизацията и всеобщата приватизация, концесиите на Прехода и групировките, където било раздадено част от материалното благосъстояние на страната.

Мутрите на прехода вън от политическото управление на страната. Целият преход и истината за него да се сложат на масата, съобщи Нинова. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР