БСП ще отчете резултатите в неделя на своя Национален съвет.

...
БСП ще отчете резултатите в неделя на своя Национален съвет.
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Михаил Миков не спира да уронва престижа на БСП

БСП ще регистрира резултатите в неделя на своя Национален съвет. Със сигурност резултатите ни са по-добри от 2015 година.

Това сподели в утринния блок на БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев, който разяснява вчерашното изявление на някогашния ръководител на партията Михаил Миков, в което той насочи рецензии към актуалното управление на социалистите. "Искам да ви поздравя, че сте съумели да намерите господин Миков, тъй като аз не го видях нито един път по време на предизборната акция. Скри се. В последните месеци той подлага на критика единствено Българска социалистическа партия и не съм чул да насочи една рецензия към ГЕРБ. Вчера той не загатна цялата истина, а е човек с огромен опит в политиката. Той не загатна, че на тези избори печелим четири регионални града, а през 2015 година, когато той организираше изборите, най-голямата община, която спечелихме, бе Асеновград. Резултатите от изборите би трябвало да се разясняват след разглеждането на цялостната картина. На тези избори ГЕРБ се явиха на доста места в обединения. На други места получиха 100-процентова поддръжка от Движение за права и свободи. Всичко това оказва въздействие. Българска социалистическа партия на доста места подвигна резултатите и спечелихме повече общински съветници. На места и ние се явихме в коалиция, само че твърдо пазиме нашите политики ", безапелационен бе Мирчев.

Михаил Миков: Резултатите на Българска социалистическа партия на тези избори са мрачни. Около Нинова има доста клакьори

"Михаил Миков не стопира да уронва престижа престижа на партията. Много работихме по време на тези избори и не е етично господин Миков да принизява този труд. Вчера се приемаше бюджета, а аз не чух той да насочи една рецензия към ръководещите. Вместо това не спря да приказва за раздори в Българска социалистическа партия и смачкване на структурите в страната. Сами видяхте, че през вчерашния ден сътрудниците от Варна в декларация отхвърлиха да има такова нещо и да желаят оставката на Корнелия Нинова ", сподели още Мирчев.

Българска социалистическа партия - Варна настояват, че няма решение за искане на оставки на Нинова и Кирил Добрев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР