БСП ще обмисли дали да поиска ново извънредно заседание на

...
БСП ще обмисли дали да поиска ново извънредно заседание на
Коментари Харесай

БСП мисли да поиска ли ново извънредно заседание на парламента

БСП ще обмисли дали да изиска ново изключително съвещание на Народното събрание след неуспеха на днешното поради липса на кворум. Това съобщи соцлидерът Корнелия Нинова на брифинг във връзка несъстоялата се през днешния ден пленарна сесия.

ГЕРБ и ръководещото болшинство си направиха ритуално самоубийство от боязън, съобщи Нинова. Да имаш болшинство, да можеш да вземеш решения, каквито искаш, и да не го направиш, демонстрира единствено едно - боязън /от митинга, от истината/, разяснява тя. По думите й, хората през днешния ден са видели по какъв начин се разрушава държавността и се крадат техните пари.
Бойко Борисов за следващ път сподели по какъв начин се погазва върховенството на закона, тъй като раздаването на пари може да се случи единствено посредством решение на Народното събрание, уточни ръководителят на социалистите.
Нинова добави, че сега несъмнено никой в страната, даже и от ГЕРБ, не знае какъв брой са парите в бюджета, какъв е дефицитът, остатъкът, какъв брой са заемите, при какви условия ще се връщат.
За един месец Борисов раздаде или даде обещание в неразбираемо бъдеще към два милиарда лв. без проект, без критерии, оценка на кого ще помогне, по какъв начин ще стабилизират стопанската система, означи Корнелия Нинова. Той си купува персонално оцеляване и печели време, счита водачът на социалистическата партия.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР