БСП ще гласува категорично против. Това е съюз на основата

...
БСП ще гласува категорично против. Това е съюз на основата
Коментари Харесай

`Румен Гечев: Основната цел на външния натиск е послушно правителство за вземане и на военни решения

„ Българска социалистическа партия ще гласоподава изрично срещу. Това е съюз на основата на омертата, на осъществяване на въшнополитическите поръчки . Ние се тормозим, че главната цел на външния напън е да сътвори държавно управление, което да е чинно на взимане на решения, включително и военни , в тази комплицирана конюнктура. “

Това мнение изрази пред БНР Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

Според Гечев става дума за „ доста чудноват брак по сметка , а в сметката влизат имунитетите “, като по думите му „ посолствоТО “ има опция да окаже въздействие върху избрани имунитети.

Властта ще се върне в Народното събрание и при трети мандат . Може да се стигне и до нови избори, само че въпросът е не изобщо да има държавно управление. Какви ще бъдат външнополитическите цели на това държавно управление? Ще подсигурява ли националния суверенитет “, попита Гечев. Според него няма за какво „ да си прекрачваме правилата “, единствено и единствено с цел да викаме три пъти „ Ура “ за постоянно държавно управление.

В последна сметка народът има правото да си каже думата толкоз пъти, колкото е належащо, с цел да има държавно управление, което пази неговите ползи , добави Румен Гечев.

Това държавно управление не знаем какво ще направи в бъдеще, само че нашите упования са отрицателни. То съобщи планове за интензивно включване във войната в Украйна и второ – за стягане на коланите, разяснява Гечев в предаването „ Преди всички “.

Говоренето за конституционни промени е стартиране на балони и мъгла към това, което става, счита той.

„ Накрая дилетантите и мутрите, евроатлантически настроени , отидоха на крайник при господин Пеевски. И тук бих споделил – положително утро, по какъв начин сте? Накрая евроатлантическото болшинство отиде на крайници при Движение за права и свободи и мина успешен, към този момент, кастинг при господин Пеевски . “

Висшият правосъден съвет сега работи под мощен политически напън на кукловодите , които са взели участие в неговия избор. Подчиняването на правосъдната система на сходни групи крие големи опасности, съобщи още Румен Гечев.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР