БСП ще е първа политическа сила при следващите избори, каквито

...
БСП ще е първа политическа сила при следващите избори, каквито
Коментари Харесай

Свиленски: БСП ще е първа политическа сила на следващите избори

" Българска социалистическа партия ще е първа политическа мощ при идващите избори, каквито и да са те. Следва срив на ГЕРБ и оставка, когато реши Борисов. Те няма да са първа политическа мощ и няма да сформират държавното управление. На изборите през март съотношението ще е 2:1 за Българска социалистическа партия. " Това разяснява Георги Свиленски от левицата в предаването " Карай напряко " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ.
Той съобщи, че се е отдръпнал от борбата за водач на Българска социалистическа партия, в интерес на избраната отново Корнелия. И по думите му, тя е обединила алената партия по метод, по който никой не го е правил до момента. Свиленски уточни, че вътрешно партийните брожения на членове на Българска социалистическа партия са били провокирани за да се опитат да саботират директния избор за водач на партията. В умозаключение Георги Свиленски съобщи, че ГЕРБ ще губят занапред доверието върху себе си и " всички други партии ще вземат от тяхната поддръжка ".
 Свиленски от Българска социалистическа партия: Не е имало съвещание на националния съвет, саботират директния избор в партията Свиленски от Българска социалистическа партия: Не е имало съвещание на националния съвет, саботират директния избор в партията
Днес съвещание на Националния (НС) съвет на Българска социалистическа партия не е имало. Това съобщи зам.-председателят на парламентарната група (ПГ) на " Българска социалистическа партия за Бълг...
А по повод държанието на президента на България Румен Радев Свиленски сподели, че той е обособена институция, ще си изкара мандата до края и даже евентуално ще получи и втори .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР