БСП ще бъде последна политическа сила, за съжаление. Заради поведението

...
БСП ще бъде последна политическа сила, за съжаление. Заради поведението
Коментари Харесай

БСП ще бъде последна политическа сила след вота, а ДБ няма да влезе: Кирил Добрев

" Българска социалистическа партия ще бъде последна политическа мощ, за жалост. Заради държанието на Българска социалистическа партия " Възраждане " ще е втора или трета партия в Народното събрание ".

Тази прогноза направи в изявление за предаването " Тази заран " на бТВ социалистът Кирил Добрев . В края на предходната година той беше изключен от партията, само че съдът разгласи отстраняването му за нелегално и Добрев още веднъж е член на Българска социалистическа партия.

Според него " Демократична България " няма да влезе в идващия парламент, тъй като множеството десни хора ще гласоподават за " Продължаваме промяната ".

По думите на Добрев, спорът сред водача на социалистите Корнелия Нинова се дължи на персонални връзки и е поради Калоян Методиев. От него спорът се придвижи върху Българска социалистическа партия, счита социалистът. Вероятно има и ревнивост, че левите хора харесват повече Радев, в сравнение с Нинова, добави той.

Относно спрените доставки на газ от " Газпром " Кирил Добрев счита, че България е била употребена като опитно зайче. " След нас всички подписаха контракт за заплащане в рубли. Преди нас вършиха опити ", разяснява представителят на Българска социалистическа партия.

По негово мнение служебният кабинет се държи в действителност национално отговорно – работи за действителна диверсификация на доставките на газ.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР