БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,

...
БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,
Коментари Харесай

БСП сезира главния прокурор за изнесените от Ревизоро факти за ВиК сектора


Българска социалистическа партия сезира основния прокурор за изнесените обстоятелства за занемареност, корупция, незаконно безучастие и умишлени дейности на министри, регионални шефове и кметове, касаещи напоителни системи, язовири, ВиК инфраструктура, пречиствателни станции, заяви в неделя водачът на партията Корнелия Нинова във Facebook.

Това става два дни откакто екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро пред депутатите за риск от водна рецесия по Черноморието и аграрни протести. Малко след прочувствения му изблик в Народното събрание, министърът бе извикан от премиера Бойко Борисов, който разгласи по какъв начин още тутакси стартира да взема решение насъбраните проблеми във ВиК бранша.

„ Водата е национално благосъстояние и въпрос на национална сигурност “, написа Корнелия Нинова в обществената мрежа и посочи: „ Сезираме основния прокурор за изнесените обстоятелства. Ще му предоставим стенограмата от съвещанието, с цел да стартира инспекция за възможни осъществени закононарушения от министри, от регионални шефове и кметове, както и от самия министър председател Борисов за неупражнен надзор “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР