БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,

...
БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,
Коментари Харесай

БСП сезират главния прокурор за корупция и престъпно бездействие във ВиК сектора

Българска социалистическа партия сезира основния прокурор за изнесените обстоятелства за занемареност, корупция, незаконно безучастие и умишлени дейности на министри , регионални шефове и кметове, засягащи напоителни системи, язовири, ВиК инфраструктура, пречиствателни станции . Това разгласи соцводачът Корнелия Нинова във " Facebook ".
 Ревизоро: Догодина ще има водна рецесия
Ревизоро: Догодина ще има водна рецесия

Той предвижда, че до 6 месеца Бургас ще е във водна рецесия

Това става, откакто министърът на околната среда и водите Емил Димитров - Ревизоро изнесе по време на петъчния парламентарен надзор скандални обстоятелства във ВиК бранша. Той предизвести, че те ще доведат до водна рецесия в страната и водни протести.

" Водата е национално благосъстояние и въпрос на национална сигурност ", написа Нинова и посочи: " Сезираме основния прокурор за изнесените обстоятелства. Ще му предоставим стенограмата от съвещанието, с цел да стартира инспекция за възможни осъществени закононарушения от министри, от регионални шефове и кметове, както и от самия министър председател Борисов за неупражнен надзор . "
 Борисов желае по-добра съгласуваност за водния бранш
Борисов желае по-добра съгласуваност за водния бранш

Премиерът организира разширено заседание с районния, земеделския и екоминистъра

Веднага след изнесените от Ревизоро данни за ВиК бранша, Нинова съобщи от парламентарната трибуната: " Чухте най-вярната и безкомпромисна оценка на ръководството на Бойко Борисов . Въпросите за въздуха, чистата вода и храна са въпроси за здравето на нацията. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР