БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,

...
БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,
Коментари Харесай

Нинова: Сезираме главния прокурор за изнесените факти във ВиК сектора от Димитров

 Българска социалистическа партия сезира основния прокурор за изнесените обстоятелства за занемареност, корупция, незаконно безучастие и умишлени дейности на министри, регионални шефове и кметове, касаещи напоителни системи, язовири, ВиК инфраструктура, пречиствателни станции, заяви водачът на българските социалисти във Facebook.

Реакцията на Българска социалистическа партия е единствено ден откакто министърът на околната среда и водите изнесе по време на петъчния парламентарен надзор скандални обстоятелства във ВиК бранша. Той предизвести, че те ще доведат до водна рецесия в страната и водни протести.

" Водата е национално благосъстояние и въпрос на национална сигурност “, написа и посочи: " Сезираме основния прокурор  за изнесените обстоятелства. Ще му предоставим стенограмата от съвещанието,  с цел да стартира инспекция за възможни осъществени закононарушения от министри, от регионални шефове и кметове, както и от самия министър председател Борисов за неупражнен надзор “.

Веднага след ревюто на министър Димитров със мощно смущаващите данни за ВиК бранша, водачът на левицата в Народното събрание съобщи от трибуната: " Чухте най-вярната и безкомпромисна оценка на ръководството на. Въпросите за въздуха, чистата вода и храна са въпроси за здравето на нацията “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР