БСП сезира главния прокурор във връзка с изявленията на министъра

...
БСП сезира главния прокурор във връзка с изявленията на министъра
Коментари Харесай

БСП сезира главния прокурор за обявената от екоминистъра предстояща водна криза

БСП сезира основния прокурор по отношение на изказванията на министъра на околната среда и водите Емил Димитров за проблеми във водния бранш, направени от парламентарната естрада в петък. Това заяви водачът левицата Корнелия Нинова профила си във Facebook.

„ Сезираме основния прокурор поради изнесените обстоятелства за занемареност, корупция, незаконно безучастие и умишлени дейности на министри, регионални шефове и кметове, засягащи напоителни системи, язовири, ВиК инфраструктура, пречиствателни станции “, показва Нинова.

Реакцията на Българска социалистическа партия идва, откакто в петък министър Димитров съобщи в Народното събрание, че страната ни е изправена пред водна рецесия в границите на идващите 6 месеца и прикани депутатите да вземат незабавни ограничения.

„ Сезираме основния прокурор  за изнесените обстоятелства. Ще му предоставим стенограмата от съвещанието,  с цел да стартира инспекция за възможни осъществени закононарушения от министри, от регионални шефове и кметове, както и от самия министър председател Борисов за неупражнен надзор. “, написа още Нинова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР