БСП сега може да спечели изборите. Освен това левицата трябва

...
БСП сега може да спечели изборите. Освен това левицата трябва
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП може да спечели вота, трябва да подкрепи пак Радев

БСП в този момент може да завоюва изборите. Освен това левицата би трябвало да поддържа Румен Радев за втори мандат. Това разяснява в предаването „ Неделята на NOVA” Кирил Добрев. Пред Мариан Станков – Мон Дьо той приказва за обстановката в левицата, борбата за лидерския пост и идните избори.

По думите на Добрев до момента на Българска социалистическа партия все нещо малко не е достигало, с цел да завоюва изборите. Днес обаче обстановката е радикално друга. „ Днес ГЕРБ е в насипно положение. Новият екип няма късмет да не се оправи със обстановката. Ние сме се били със мощен ГЕРБ, с машина”, разяснява Добрев.

„ Хората ще преценяват дали Нинова става за министър председател. В политиката качеството, което не девалвира е предвидимостта”, сподели още Кирил Добрев.

Според Добрев натурален сътрудник на Българска социалистическа партия би могла да бъде Мая Манолова. „ Ако зависеше от мен, нямаше да направя коалиция с Движение за права и свободи. Оттам нататък всички обединения са възможни”, съобщи Добрев.

Според него Българска социалистическа партия би трябвало да поддържа Румен Радев за втори мандат. „ БСП-арите го обичат същински, косъм не дават да падне от главата му”, сподели Добрев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР