БСП седна на масата за преговори заедно с първата по

...
БСП седна на масата за преговори заедно с първата по
Коментари Харесай

БСП седна на масата за преговори с ПП, очаква от тях министър-председател

БСП седна на масата за договаряния дружно с първата по бройка партия „ Продължаваме промяната “. Корнелия Нинова съобщи към някогашните си съдружни сътрудници, че чака от тях съществено отношение. Отново подсети, че разчита на Политическа партия да излъчи министър-председател.

„ Ние оставяме страната във финансова непоклатимост, стопански напредък и с доста мощна обществена политика. Няма да бъдат леки идващите месеци. Затова считаме да поставим старания за постоянен кабинет “, съобщи първоначално Нинова и благодари на Политическа партия за свършената добра работа през миналите месеци.

„ Имаме сериозна поръчка да съставим държавно управление. Нямаме никакви планове да имитираме договаряния, да тупаме топката, до момента в който чакаме избори. Отново и персонално заявяваме, че чакаме от вас да ни предложите министър-председател “, добави водачът на Българска социалистическа партия.

Тя бе безапелационна в желанието си да стъпи на програмата, която съдружните сътрудници са изработили при съставянето на предходния кабинет. От Българска социалистическа партия показаха, че през днешния ден ще бъдат извършени диалози и с останалите съдружни сътрудници.

„ Въпреки огромните рецесии, които бяха привнесени извън, ние направихме доста за засегнатите от стопанската система хора. Ясно заяваме, че спомагателна политическа рецесия не би трябвало на България. 22 закона би трябвало да се одобряват в идващите месеци. Трябва да напреднем и в Плана за възобновяване “, добави я министър председателят в оставка Кирил Петков.

Той също благодари за опцията за говорене на политики и подсети, че за него е значимо приемането на закона за КПКОНПИ и номинацията на Рашков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР