БСП се занимава с по-периферни теми - примерно оставката на

...
БСП се занимава с по-периферни теми - примерно оставката на
Коментари Харесай

Михаил Миков с остра атака: Нинова управлява БСП еднолично. Вотът на недоверие беше провал

Българска социалистическа партия се занимава с по-периферни тематики - примерно оставката на Султанка Петрова. Има надалеч по-важни тематики - примерно опазването на здравето. Обществото чака алтернативата тъкмо по тези съществени и значими секторни политики. Ако ръководителят на партията свикваше по-често националния съвет, тези тематики щяха да бъдат в дневния ред на Българска социалистическа партия.
Това сподели в утринния блок на bTV някогашният ръководител на социалистите Михаил Миков. " Всички обстоятелства сочат, че Корнелия Нинова ръководи еднолично Българска социалистическа партия. В момента в партията се управлява от правилото - повече аз и по-малко всички. Решенията се взимат в един кабинет от няколко души. Редица партийни организации затъват - примерно в Монтана. Разговарях с Жельо Бойчев. Той самичък би трябвало да каже за какво напуща парламентарната група. Партията свива своите съдружни сътрудници. Български земеделски народен съюз си потегля, а в това време няма никаква полемика в партийните редици ", разкри той.
" За всички е ясно, че вотът на съмнение беше неуспех. Резултатите го демонстрират. Българска социалистическа партия сподели, че не може да бъде опция в този бранш. Голямият въпрос през днешния ден е Българска социалистическа партия да създаде различни политики ", безапелационен беше Миков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР