БСП се за правителство, защото не бяха поставени истинските проблеми

...
БСП се за правителство, защото не бяха поставени истинските проблеми
Коментари Харесай

БСП ще преговаря за правителство с втория мандат, но не очаква той да успее

БСП се за държавно управление, тъй като не бяха сложени същинските проблеми на обществото, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия Александър Симов от социалистическата партия. Той е черноглед за образуването на кабинета " Габриел ", като счита, че ГЕРБ-СДС няма да откри недостигащите пет депутати, да да мине той.

" Парламентът ще бъде мониториран доста строго и всеки, който си разреши да не влезе и всеки, който си разреши да не гласоподава по метод, друг от декларираното от неговата партия, ще понесе доста тежка политическа цена ", е мнението на Симов

Депутатът счита, че в случай че с първия мандат не бъде формирано държавно управление, с втория това сигурно няма да се случи, само че все пак Българска социалистическа партия ще взе участие в диалози с втората политическа мощ в Народното събрание. Симов чака тези диалози да носят същия недостатък, както тези за първия мандат.

" Те трябваше да се концентрират към съответни политики, а в този момент всички са захласнати от красивата концепция за конституционно държавно управление. Вторият мандат ще е отдаден навръх това ", счита депутатът.

Симов съпостави с комунизма, който все беше на хоризонта, само че в никакъв случай не пристигна. То отхвърли отдръпването на Българска социалистическа партия от договарянията за кабинета да е обвързвано с изказването на основния прокурор Иван Гешев, че ще изрива " политическия отпадък ".

" Виждам, че. Не считам, че той таргетира която и да е съответна партия. Той таргетира съответни фигури и все още те са в една-единствена партия ", уточни Симов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР