БСП се възползва от правото на парламентарните групи в първата

...
БСП се възползва от правото на парламентарните групи в първата
Коментари Харесай

Народните представители обсъждат механизма за минималната работна заплата

БСП се възползва от правото на парламентарните групи в първата сряда от месеца да вкарат свои оферти в дневния ред и упорства първа точка на Народното събрание през днешния ден да са промени в Кодекса на труда. Тяхното предложение е да се сътвори механизъм, с който минималната работна заплата да се пресмята като 50 на 100 от междинната брутна заплата за миналата година. 

 

От Демократична България оферират план на решение за оповестяване на Голодомора от 1932-33 година на 20-ти век да се дефинира като акт на геноцид. 

 

От Политическа партия оферират промени в Закона за юридическите лица с нестопанска цел, които да им дадат право както да вземат участие интензивно отдалечено във вземането на решения, по този начин и да се отхвърлят от своите функционалности.  

 

В дневния ред е включено и окончателното приемане на промени в Закона за защитата и въоръжените сили, които уреждат присъединяване на български военнослужещи в състава на военни формирования отвън територията на страната. Вносител е Министерски съвет. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР