БСП се съгласи държавата да й предостави монумента на връх

...
БСП се съгласи държавата да й предостави монумента на връх
Коментари Харесай

БСП прие от държавата паметника на Бузлуджа за срок от 10 г.

БСП се съгласи страната да й даде монумента на връх “Бузлуджа “ за период от 10 години.

Националният съвет на партията приема този вид, откакто тази седмица стана ясно, че е изтърван срокът Българска социалистическа партия да си трансферира собствеността безсрочно. Това заяви водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция след днешния пленум на партията.

Още преди шест години страната показва подготвеност да трансферира собствеността върху монумента на Българска социалистическа партия, само че партията не предприе нужните дейности за това.

По тази причина беше препоръчан разновидността безплатно прилагане за период не по-дълъг от 10 години, който дава право на ремонтни действия.

Лидерът на Българска социалистическа партия напомни, че опциите по закон са три - наем, търг и право на прилагане за 10 години. Националният съвет е решил Българска социалистическа партия да отговори, че желае право на прилагане за 10 години.

Ще продължим диалозите с екипа към Министерство на регионалното развитие, тъй като има доста детайлности, които би трябвало да се уточнят, разяснява Нинова.

Тя удостовери още, че партията работи по план за телевизия и евентуално през октомври дефинитивно ще са подготвени с разновидността.

Нинова посочи, че още няма име за малкия екран. Според нея не трябва да се опълчват плановете за телевизия и "Бузлуджа ".

Можем да работим и по двата плана и сме оптимисти, че ще се оправим и с двата, сподели тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР