БСП се събра на жълтите павета, за да спаси България

...
БСП се събра на жълтите павета, за да спаси България
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП се събра на жълтите павета, за да спаси България от мафията

БСП се събра на жълтите павета, с цел да избави България от мафията .

Това стана ясно от думите на водача на социалистите Корнелия Нинова.

Тук сме, с цел да им попречим да ограбят бъдещето ни, посочи тя и прикани " Оставка ". В България има паралелна страна , безапелационна е тя. Задкулисието в съдружничество с формалната власт разграбват страната, по думите й. Те трансфораха красивото ни родно място в бунище , безапелационна е Нинова.
 Снимка 489528
Източник:

Едно чекмедже, цялостно с пари и един револвер до главата на премиера, с тази емблема щял да бъде запомнен Бойко Борисов .

Тази власт се пази по един метод с бухалка , недоволна е Нинова. Властта се хранела от страха , съгласно нея. Те поробиха страната, сподели аленият лидер. Не можаха да пречупят нас, българските социалисти , регистрира тя. Не се продадохме и не се продаваме, разгласи Нинова. Опитаха се да ни пречупят с напън, със закани, с компромати, акцентира тя.
 Снимка 489523
Източник:

Разединени ли сме, попита още водачът на Българска социалистическа партия. Ние сме единни, ние сме дружно, ние сме мощни и сме тук да ви кажем " Оставка ", разгласи още Корнелия Нинова. Смелостта победи страха, сподели още аленият лидер.

Битката на социалистите е за освобождение на страната от мафията и задкулисието . Ние сме дружно, с цел да градим България още веднъж, увери Нинова и уточни, че Българска социалистическа партия има проект за България.
 Снимка 489520
Източник:

Левите знаели по какъв начин и имали почтените хора, с които да го създадат. Днес е и борба за правдивост посредством взаимност, настоя още Нинова. Тя даде обещание, че който желае да прави почтен бизнес, ще може да го направи, а всеки, който желае да се развива също ще има тази опция.

На нас е отредено да бъдем водачи , посочи водачът на Българска социалистическа партия.

Бухалките замениха законите , съобщи и Румен Гечев.
 Протестът ескалира - Дариткова и Нинова бяха блокирани в Българска национална телевизия
Протестът ескалира - Дариткова и Нинова бяха блокирани в Българска национална телевизия

Блокади и по основни кръстовища...

Герберска България е на дъното по независимост на словото , в това число и след африкански страни, акцентира той. ГЕРБ се интересували по какъв начин да плячкосат публичните поръчки . Тези нарушители слугуват на непознати господари, съобщи още аленият народен представител. Бойко Борисов козирувал на господарите си в Брюксел.

Викове " Оставка " огласиха пространството пред Министерски съвет.

Долу мутрите и калинките, прикани още той. Ще свалим шайката и ще открием нови пътища за развиване на България, безапелационен бе Гечев.

Многохилядният протест на левите стартира от " Александър Невски ", по ул. " Раковски " до триъгълника на властта.
 Корнелия Нинова след ремонта: Агонията продължава
Корнелия Нинова след ремонта: Агонията продължава

Този филм сме го гледали 12 пъти - реплика на промяна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР