БСП се събира на национален събор на Бузлуджа. Днес левицата

...
БСП се събира на национален събор на Бузлуджа. Днес левицата
Коментари Харесай

БСП се събира на национален събор на Бузлуджа


Българска социалистическа партия се събира на народен събор на Бузлуджа. Днес левицата отбелязва 128 години проведено социалистическо придвижване. Празненствата започнаха още през вчерашния ден, в Габрово партията се събра на пленум в Габрово, с цел да одобряват платформата за локалните избори.

„ Посланията са, че общината не е компания, а домът, където живеем. Ние предлагаме мощна платформа, която ще бъде създадена за всяка община поотделно. Работим още по нея, имаше и нови предложения”, сподели организационният секретар на Българска социалистическа партия Кирил Добрев пред bTV.

По думите му, левицата предлага безвъзмездни детски градини и обществени грижи. Добрев добави, че на тези избори Българска социалистическа партия ще извади ново потомство политици.

„ Хора сред 35 и 50 години, хора, които успяхме да подготвим и считам, че те имат бъдеще в политиката. В Българска социалистическа партия има процедури, които би трябвало да минат, само че част от тях вие ги знаете. Нина Ставрева в Каварна, например”, съобщи организационният секретар.

Добрев уточни, че намаляването на партийната дотация преди изборите е било удар върху опозицията.

„ Искат да ни слагат на колене, да се предадем. Опцията, която ни дават е да взимаме пари от бизнеса или да се продадем – изборът ще го чуете през днешния ден на поляната. Българска социалистическа партия е в положение да направи мощни избори и без пари”, уточни Добрев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР