БСП се опитва да прехвърли върху ГЕРБ и други управляващи

...
БСП се опитва да прехвърли върху ГЕРБ и други управляващи
Коментари Харесай

След внушение на БСП, Бенчев отрече Бойко Борисов да е гостувал в дома му

БСП се пробва да трансферира върху ГЕРБ и други ръководещи виновността за това, че нейни членове са свързани с незаконни и съмнителни бизнеси, е мнението на депутати от ръководещата партия. То е във връзка на изказванието на представители на алената партия, че обвързваният с Митьо Очите Бенчо Бенчев е толкоз почитан човек в Бургас, че в дома му, по негови лични думи, са гостували всички министър председатели и президенти. Направено бе подстрекателство, че и сегашният министър председател Бойко Борисов преди години е отсядал там.

„ Това са неистини и интриги, в никакъв случай не са идвали при мен ", сподели самият Бенчев.

В телефонно изявление за бТВ самият Бенчев не изключи в социалистическата партия фактически да има черна каса.
Още през вчерашния ден Българска социалистическа партия разгласи, че снема политическо доверие от Бенчев. Вчера и през днешния ден обаче от партията дадоха спорна информация какъв брой пари е налял предприемачът в предизборните акции на политическата групировка. От десетки хиляди до... 70 лева

„ Да, спонсорирал съм с пари. Много повече от това, което се приказва. Щом не могат да кажат тъкмо какъв брой съм дал, значи има черна каса ", разяснява Бенчев.

От ГЕРБ желаеха прокуратурата да проверява има ли черна каса в Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия сутринта признаха, че Бенчев е взел участие и в президентската акция на Румен Радев.

А в това време министър председателят Борисов също се включи по тематиката: „ Има кой да си дава отговор, в огромна партия постоянно може и такива да се вкарат. Ако очаквате да атакува госпожа Нинова, няма да го направя. Решението в такива случаи е – незабавно гоним, махаме и толкова, тъй като локалните организации постоянно могат да създадат някоя пакост ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР