БСП се намира в добра кондиция в момента. Toва каза

...
БСП се намира в добра кондиция в момента. Toва каза
Коментари Харесай

Александър Симов: БСП е в добра кондиция и иска да управлява

БСП се намира в добра кондиция сега. Toва сподели Александър Симов, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия в утринния блок на Българска национална телевизия.
По думите му изборите на 4 април били парадоксални в доста връзки и спечелили партиите, които мълчали. На тях малко се говорило за политика. За това Симов се надява изборите на 11 юли да бъдат тъкмо противоположното – някои да не мине с безмълвие или патетични уверения, че може да направи нещо.
 Симов с коментар за служебното държавно управление, цитира древногръцки стихотворец Симов с коментар за служебното държавно управление, цитира древногръцки стихотворец
" Правоверните уеб сайтове и дежурните ибрикчии към този момент са в амок. Имаме служебно държавно управление, което ПИК дефинира като " прокомунистическо ". Бо...
Има смяна на отношението на социалистите към „ ИТН “. Аз желая да видя от тях конкретика, ангажимент и вдишване на отговорност, тъй като тяхното държание по-скоро разочарова, в сравнение с да носи негативи, означи Симов. Българска социалистическа партия били от  позицията на трета политическа мощ, а отводът на алените бил бърз и стимулиран, с цел да може по-бързо да лиши България от ръководството на Бойко Борисов.
Има Такъв Народ се уплашили от носенето на отговорност и Александър Симов се надява българските жители да го схванат. „ Българска социалистическа партия желае и може да ръководи и поради това желаеме да реализираме доверието на гласоподавателите “, акцентира социалистът. 
Той счита, че на предходните избори Българска социалистическа партия се явили със постоянна и стройна стратегия. Въпросът е, че в този момент Симов се надява на една добра акция, в която алените да покажат какво желаят да създадат.
Българска социалистическа партия предложи действителни хрумвания за прекъсване на модела Борисов, а не красиви приказки от вида на джипко бибитков “, посочи Александър Симов.
Вътрешнопартийното обединяване не е знак за разпад, а знак за политическа мощ, добави той. 
 Александър Симов: Третият мандат е последната опция за Българска социалистическа партия Александър Симов: Третият мандат е последната опция за Българска социалистическа партия
Днес ще вземем решението какво да вършим с този мандат. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов в утринния блок на Българска национална телевизия. По думит...
Симов уточни, че най-важният отговор от парламентарните избори е, че хората не желаят ГЕРБ да ръководят. Избирателите споделили на Българска социалистическа партия, че първо би трябвало да трансформират нещо в себе си и по-активно да приказват. Кой е същинска съпротива с работещи хрумвания ще бъде една от тематиките пред социалистите за предварителните парламентарни избори.
Александър Симов гледа добре на работата на Комисията по проверка. Той не счита, че ще има неуспех на служебното държавно управление, тъй като се справяло много амбициозно.  
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР