БСП събира подписи за извънредно заседание на парламента заради срива

...
БСП събира подписи за извънредно заседание на парламента заради срива
Коментари Харесай

БСП иска извънредно заседание на НС и обяснение от Борисов за ТР и „Олимпик”

БСП събира подписи за изключително съвещание на Народното събрание поради срутва в Търговския указател и банкрута на застрахователната компания „ Олимпик”, заяви водачът на левицата Корнелия Нинова. Тя добави, че желаят министър председателят Бойко Борисов персонално да даде пояснение.

„ Искаме министър председателят да пристигна и да изясни какво става в страната, какви ограничения ще се подхващат и най-много кой ще поеме политическата отговорност за това състояние”, съобщи Нинова.

„ Четвърт милион души остават без застраховки. По създание тези хора са излъгани, техните пари са взети, а услугата не им е предоставена. Това е наложителна застраховка на контролиран пазар. Министерство на вътрешните работи са определили гратисен интервал, само че би трябвало да дадат по-голяма яснота”, разяснява Крум Зарков.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев упрекна вътрешния министър Валентин Радев в несръчност и изиска оставката му поради социална поръчка на Министерство на вътрешните работи за нова конструкция на ведомството.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР