БСП са абдикирали от парламентарната си дейност и напълно отсъстват

...
БСП са абдикирали от парламентарната си дейност и напълно отсъстват
Коментари Харесай

Цветан Цветанов БСП и президентът Радев търсят само конфронтация

БСП са абдикирали от парламентарната си активност и изцяло отсъстват от смисления спор по секторни политики. В тандем с президента Румен Радев те търсят единствено борба. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща снад 300 членове и симпатизанти на ГЕРБ във Варна.

" В политиката постоянно би трябвало да бъдеш с протегната ръка, да можеш да правиш взаимни отстъпки ", съобщи Цветанов във връзка нападките на президента към държавното управление и отхвърли му да се срещне с министъра на финансите и ръководителя на бюджетната комисия в Народното събрание.

" Да се подготвим съществено за евровота, който е от основно значение и за бъдещия ни триумф на локалните избори ", прикани Цветанов, като подчертава, че опозицията поставя старания да омаловажи постигнатото при ръководството на ГЕРБ.

В наличието на народни представители, кметове на общини и региони, общински съветници, ръководители на партийни структури в региона, Цветан Цветанов показа политиките за нарастване на приходите, заложени в бюджета за идната година.Той насочи остра рецензия към нападателния звук на Българска социалистическа партия по всички значими за обществото ни тематики, като даде образец с опълчването на опозицията за ратификация на съглашението сред Европейски Съюз и Турция за отпущането на 3 милиарда евро за задържане на потока от мигранти. " Солидарното присъединяване на страната ни е значимо за сигурността на външната граница на Европейски Съюз, за което към този момент сме получили и европейско финансиране в размер на 160 млн. евро за създаване на нужния спомагателен потенциал ", означи Цветанов. Той напомни спорната позиция на Българска социалистическа партия и във връзка пакта за миграцията на Организация на обединените нации, който евродепутатите от левицата са подкрепили с вота си в Екологичен потенциал.

Председателят на ПГ на ГЕРБ подчертава и върху напъните да се търси баланс и разговор по тематики като налозите за колите и увери, че нарастването за най-старите коли с дребна мощ ще е към 5,60 лева " Със законови промени ще дадем опция данъците от лизингови коли да постъпват в общините, където се употребяват, а не където са регистрирани ", разгласи още Цветан Цветанов. Той означи, че съществено се работи и по противоречивите текстове в закона за вероизповеданията, посредством публично разискване ще се търси консенсусно решение и за идната разпоредба, която касае зареждането с гориво на аграрни производители.

" Резултатите, които реализираме посредством осъществените планове по европейските стратегии, са най-сериозната противоотрова за антиевропейското говорене ", посочи кметът на Варна и регионален координатор на ГЕРБ Иван Портних, отчитайки, че европейската взаимност дава опция на общините да вземат решение въпроси, които другояче не са по силите на локалната хазна. Кметът благодари и за положителното взаимоотношение с държавната власт и голямата поддръжка на държавното управление, осигурило за огромните планове на града над 100 млн. лева единствено за година и половина.

В рамките на събитието Цветан Цветанов се срещна и с представители на структурата на ГЕРБ в Провадия, с които разиска локални проблеми.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР