БСП с трето искане на вот на недоверие към кабинета,

...
БСП с трето искане на вот на недоверие към кабинета,
Коментари Харесай

БСП внесе искане за вот на недоверие към кабинета за здравеопазването

БСП с трето искане на избор на съмнение към кабинета, к ато този път за бранш " Здравеопазване ". " Внесохме претекстовете за вота, всички сме се подписали " , съобщи пред публицисти ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова.
 Българска социалистическа партия БГНЕС
Според парламентарния устав разискванията по настояването за избор на съмнение стартират не по-рано от три дни и не по-късно о т 7 дни от постъпването на предлагането. Гласуването на плана за решение се организира н е по-рано от 24 часа след привършване на разискванията.
 

От ГЕРБ към този момент показаха сигурност, че вотът на съмнение няма да успее. Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов уточни през вчерашния ден, че искане за избор е част от парламентарните процедури, от които опозицията се възползва. " Няма нищо неприятно да се желае избор на съмнение, тъй като по този начин постоянно може да се разисква и да се води един логичен спор в българския парламент. Въпросът е, че вотът и разискването на избор на съмнение за бъдещи планове в областта на опазването на здравето го трансформира малко в несериозно отношение от страна на опозицията ", разяснява той.

Това е третото искане за избор на съмнение към кабинета " Борисов 3 ". Първите два бяха по тематиките " Корупция " и " Сигурност ".-->
 Българска социалистическа партия БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР