БСП провокира скандалите и темите от последния месец, заяви зам.-председателят

...
БСП провокира скандалите и темите от последния месец, заяви зам.-председателят
Коментари Харесай

Цветанов: С патриотите се работи по-добре от реформаторите

БСП предизвика свадите и тематиките от последния месец, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред Българска национална телевизия. 

" Българска социалистическа партия се стараят да предизвикат парламентарното болшинство и изпълнителната власт. Темата " НДК " също беше повдигната от Българска социалистическа партия ", разяснява Цветанов. Той добави към предизвиканата от Българска социалистическа партия тематика и тази за Македония. " Българска социалистическа партия са обезпокоени, те не могат да осъзнаят, че изборите завършиха. Те могат да се върнат в политическия мач когато са част от общите цели на българското държавно управление ", сподели още той. 

" Ние поддържаме всяка самодейност за бистрота, по тази причина беше основана и Комисията за НДК ", добави обаче Цветан Цветанов.

" Що се касае до анкетната комисия за самолетите, считам, че някои са обезпокоени, не знам за какво “, разяснява Цветанов и различията с президента Румен Радев по отношение на избора на изтребител. Цветанов сподели, че институционалното взаимоотношение е наложително. „ Това, че президентът има някакъв проблем с мен, на това той би трябвало да отговори. По никакъв метод не се повеждам от персонални нападки. Разговорите, които се водят на институционалното равнище са единствено в полза на обществото и страната. Личните неща са отвън политиката и са за тези, които нямат нужния политически опит “, добави той.

Цветанов разяснява и управническата стратегия на обединението - тя е подготвена и би трябвало да бъде график за реализирането на секторни политики. " Смятаме, че е доста по-важно да имаме елементи със периоди, които ще дадат отговор на всички популистки изявления от страна на Българска социалистическа партия. Управленската ни стратегия е доста стойностна ", сподели Цветанов.

В програмата ще бъдат написани и периодите, с цел да спре да се спекулира - 1000 служители на реда в дребните обитаеми места ще бъдат обезпечени през 2017, г, както и ще се организира образованието на дознателите, с цел да се спре със спекулирането. 

По отношение на приходите, Цветанов сподели, че минималната работна заплата ще бъде по този начин, както е написана е предизборната стратегия - в края на мандата ще доближи 650 лева, а междинната - 1500 лева

За обединението с Обединени патриоти Цветан Цветанов разяснява, че с тях се работи извънредно добре. " Стабилността през днешния ден е реалност. Ситуацията е по-работоспособна от предходния парламент, на назад във времето са претенциите за кадрови промени. Оперативна програма се отнася с отговорност към съглашението и отговорността е споделена ", сподели той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР