БСП призова премиера Николай Денков да дойде в НС и

...
БСП призова премиера Николай Денков да дойде в НС и
Коментари Харесай

БСП призова Денков да каже за договорките с НАТО

БСП прикани премиера Николай Денков да пристигна в Народно събрание и да каже какво е приказвал на срещата на НАТО във Вилнюс, какви задължения са били поемани и какво въоръжение ще дава България. Ситуацията, обвързвана с Украйна и въоръжения спор там, стартира да излиза отвън надзор и е на път да завлече целия свят в доста по-мащабен спор с ясни признаци в посока на международна война, съобщи Борислав Гуцанов. 
Той напомни, че Съединени американски щати публично оповестиха, че считат да дават на Украйна касетъчни бомби на стойност 800 млн. $, което е било подкрепено от Денков.
" Демократичният и цивилизован свят забрани тази бомби поради многото цивилни жертви при потреблението им. Нима министър председателят не знае, че те са неразрешени и от нашия закон, и от интернационалните контракти ", попита Гуцанов. 
По-късно социалистите настояха всяко решение на кабинета за военна, техническа и финансова  помощ за Украйна да се утвърждава от Народното събрание.
" Времето бързо потвърди, че определянето на новата коалиция като коалиция на войната е доста правилно. Всеки ден се взимат решения, които доближават България към войната и Българска социалистическа партия е изрично срещу това ", съобщи Корнелия Нинова. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР