БСП представи своята "Визия за България" - документ с алтернативни

...
БСП представи своята "Визия за България" - документ с алтернативни
Коментари Харесай

Визията на БСП за България: Безплатни детски градини и не на джендър идеологията в училище

БСП показа своята "Визия за България " - документ с различни политики.

Председателката Корнелия Нинова съобщи пред аления пленум, че се предлага опция на системата, а не на ГЕРБ.

"Тази система ни убива, както първи го споделиха майките. Икономически кръгове си купили политици от всички цветове. Да спрем разграбването на националните благосъстояния ", съобщи тя.

Нинова настоя за преустановяване на договорката за ЧЕЗ, а Закона за концесиите дефинира като скрита приватизация.

Соцлидерката очерта проблемите с демографията, неналичието на работна ръка. Също видя проблеми в обществените политики, опазването на здравето и образованието.

Тя предложи възобновяване на Напоителни системи в поддръжка на развиването на земеделието, държавна интервенция в образованието - безвъзмездни детски градини, премахване на джендър идеологията от учебните заведения.

Наред с това социалистката желае преструктуриране на общински и държавни лечебни заведения - да не бъдат търговски сдружения. И настоя за диференцирано Данък добавена стойност за медикаменти и медицински произведения.

Държавните и общинските лечебни заведения да не бъдат търговски сдружения, предложи соцлидерът и пожела да има

Държавата наложително трябвало да участва в енергетиката, инфраструктурата, опазване на здравето, обучение, вътрешен ред и сигурност.

Българска социалистическа партия предлага и действително електронно ръководство, което да включва електронна здравна карта, обединен електронен данъчен указател, електронно обучение и други Левицата дава обещание политика по приходите, вложения в нови и с висока добавена стойност производства.

Визията на Българска социалистическа партия включва зелена стопанска система, подсилване на локалната стопанска система. Спасяване на българското учебно заведение е упоритостта на столетницата. Червените ще се борят за противопоставяне на битовата престъпност. Обещават още битка с корупцията и ремонт на паралелната страна.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР