БСП представи официално кандидатите си за евродепутати в столичния Южен

...
БСП представи официално кандидатите си за евродепутати в столичния Южен
Коментари Харесай

​БСП представи официално кандидатите си за евродепутати

БСП показа публично претендентите си за евродепутати в столичния Южен парк. Слоганът, с който социалистите потеглят към европейските избори е " Справедливост в този момент ". Те ще упорстват за справдливост освен в България, а и в Европа. Лидерът на партията разгласи, че Българска социалистическа партия потегля на борба за европейски и предварителни парламентарни избори.

Българският народ и Европа имат потребност от правдивост в този момент, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия: " 26 май е значим с цел да свалим държавното управление на ГЕРБ и Оперативна програма, подкрепяни от Движение за права и свободи. Пълзяща тирания на опозицията е нелепост. Разрушени са българските институции. Един човек ръководи еднолично - народа и неговите пари. "
Водачът на листата на Българска социалистическа партия Елена Йончева съобщи,че България 12 години върви към Европа на обществена правдивост, достолепие и независимост, само че не я приближава.

Елена Йончева: Днес България е превзета от една проведена незаконна група. От мафията. Тя управлява всички етажи на властта. Тя не може да ни води към Европа. Пред нас има 2 пътя - или да останем в това престъпно иго, или да въстанем. И ние ще въстанем на 26 май.
Четвъртият в листата - Иво Христов, който до неотдавна беше шеф на кабинета на президента сподели, че вътрешнополитическите ни проблеми са общоевропейски.

Иво Христов: Всеки дъртак, в което и да е обезлюдяло село в Северозападна България е също токова европеец, колкото е и Юнкер или Майдел, или Габриел.  © БГНЕС
Залозите на евроизборите са 2 - народен за смяна политическото статукво. И европейски - Брюксел да обърне политиката си към елементарния човек, разяснява Христов.

Петият в листата Сергей Станишев съпостави представянето на листата на социалистите с тази на ГЕРБ.

Сергей Станишев: Стройни редици, тържествена зала, доста вратовръзки. Сила - мощност на властта и доста говорене. Но говорене без страст - скучно. Това, което можем да ви обещаем е, че с нашата листа няма да ви е скучно.
Станишев сподели, че идеята на Българска социалистическа партия е за смяна на България и Европа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР