БСП предпочита да води дебат, докато ГЕРБ слушат Брюксел и

...
БСП предпочита да води дебат, докато ГЕРБ слушат Брюксел и
Коментари Харесай

БСП се защити за конвенцията: Слушаме гласа на хората

БСП избира да води спор, до момента в който ГЕРБ слушат Брюксел и не зачитат фамилните полезности на българите, съобщи заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев по отношение на апела на ГЕРБ към опозицията да послуша президента на ПЕС Сергей Станишев за Истанбулската спогодба.

„ Ние избираме да водим спор, за разлика от ГЕРБ, които непрекъснато слушат Брюксел и извършват това, което им се споделя, без да водят диспути ", сподели Стойнев, представен от Фокус.

Той уточни, че на база на разискванията, Българска социалистическа партия чува мнението на българския народ. „ Ние се ръководим от мнението на българските жители. Това е разликата сред нас и тях ", разяснява заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ". Стойнев дефинира изказванията на ГЕРБ от през днешния ден като пиар акция и уточни, че хората към този момент познават тяхната същина. „ ГЕРБ не мислят за нравите, обичаите и фамилните полезности – това, което е в България. Те са чуждопоклонническа партия ", добави заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР