БСП предпочита да води дебат, докато ГЕРБ слушат Брюксел и

...
БСП предпочита да води дебат, докато ГЕРБ слушат Брюксел и
Коментари Харесай

Скандалите продължават! Драгомир Стойнев отговори на призива на ГЕРБ да слушат Станишев

БСП избира да води спор, до момента в който ГЕРБ слушат Брюксел и не зачитат фамилните полезности на българите. Това разяснява заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев по отношение на апела на ГЕРБ към опозицията да послуша президента на ПЕС Сергей Станишев за Истанбулската спогодба, написа организация " Фокус ". „ Ние избираме да водим спор, за разлика от ГЕРБ, които непрекъснато слушат Брюксел и извършват това, което им се споделя, без да водят диспути “, сподели Стойнев.

Той уточни, че на база на разискванията, Българска социалистическа партия чува мнението на българския народ. „ Ние се ръководим от мнението на българските жители. Това е разликата сред нас и тях “, разяснява заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.

Стойнев дефинира изказванията на ГЕРБ от през днешния ден като пиар акция и уточни, че хората към този момент познават тяхната същина. „ ГЕРБ не мислят за нравите, обичаите и фамилните полезности – това, което е в България. Те са чуждопоклонническа партия “, добави заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.

Попитан дали парламентарната група на партията ще има представители на проведеното в сряда разискване на Истанбулската спогодба в Народното събрание, Стойнев съобщи, че това ще реши управлението на Българска социалистическа партия във вторник. „ Хубаво е да има спор, само че той трябваше да се състои преди конвенцията да влезе в Народното събрание. Защо се бърза? Защото има напън извън и ГЕРБ като едни послушни хора, които извършват това, което им се каже, избраха да внесат тази спогодба без спор. Когато стартират дебатите, те стартират да си трансформират мнението. Същото важи за тях и във връзка с служителите на реда “, сподели Стойнев.

Той напомни, че преди Нова година от Българска социалистическа партия са желали в бюджета Министерство на вътрешните работи да бъдат написани в допълнение 100 млн. лева за служителите на реда. Стойнев обърна внимание, че тогава от ГЕРБ са отхвърлили предлагането на опозицията, само че след митингите от страна на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, одобряват такова решение. „ Спомнете си, когато им обяснявахме, че новите молекули в бюджета на НЗОК са извънредно нужни за болните хора “, разяснява Стойнев и изясни, че чак когато е станало напечено, от ГЕРБ са склонили да го одобряват.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР