БСП предлага алтернатива, включително и в здравния модел, заяви лидерът

...
БСП предлага алтернатива, включително и в здравния модел, заяви лидерът
Коментари Харесай

БСП се срещна и с лекарския съюз преди да внесе вота на недоверие

БСП предлага опция, в това число и в здравния модел, съобщи водачът на партията Корнелия Нинова след последната среща - с управителния съвет на Българския лекарски съюз (БЛС), преди внасянето на вота на съмнение към държавното управление за опазването на здравето.

Не предлагаме палиативни ограничения на места да се запълнят дупки, а предлагаме на масата сериозен диалог за различен модел в опазването на здравето, сподели Нинова и означи, че са чули такава оценка и от БЛС.

Тя уточни, че на срещата са разискали проблемите в опазването на здравето - финансиране на системата, фрагменти, ценообразуване на клинични пътеки, на лекарски труд, монопола на Здравната каса и разновидности за демонополизация. Както сме споделили, ще внесем вота през днешния ден следобяд, заяви ръководителят на Българска социалистическа партия.

Председателят на БЛС Иван Маджаров дефинира диалозите с Българска социалистическа партия като извънредно потребни. Той изрази вяра от такива срещи да изкристализира вярната промяна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР