“БСП прави това, което трябва да върши една опозиция. Корнелия

...
“БСП прави това, което трябва да върши една опозиция. Корнелия
Коментари Харесай

Общинският председател на БСП-Перник : Членовете на БСП да се включат в протестите

“БСП прави това, което би трябвало да прави една съпротива. Корнелия Нинова е поела съответен ангажимент, ние като общински съветници ще желаяме инспекция на сметището. В качеството си на общински водач, приканвам членовете на Българска социалистическа партия да не се тормозят. Нека да излезем и да си отстояваме правата”. Това съобщи общинският ръководител на Българска социалистическа партия – Перник Кирил Леонов.

Той изрази терзание, че няма да се откри задоволително количество вода, което да обезпечи перничани и да изпълни водния размер на язовира. „ В момента подаваме 300 л/ сек., а в язовира влизат 200. Така че всички можем да си дадем сметка, че до края на януари ще ударим по този начин наречения сериозен минимум”, сподели Леонов.

Кирил Леонов посочи, че повода перничани да нямат вода е некомпетентното ръководство на предходни управници. „ Нека не забравяме, че и самото ВиК сдружение е във финансов колапс. Оказа се, че ВиК - Перник има отговорности за към 10 млн лв.. Хора всеобщо напущат. Без екип и без нужното финансово поръчителство няма по какъв начин да проработи това сдружение. Дори да напълним язовира, ще останем без ВиК сдружение. Апелираме към страната да предприеме ограничения и за оздравяването на ВиК “, приключи Леонов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР