БСП поставя началото на национална кампания по огласяването на всякакви

...
БСП поставя началото на национална кампания по огласяването на всякакви
Коментари Харесай

БСП започва национална кампания срещу шуробаджанащината

БСП слага началото на национална акция по разгласяването на всевъзможни " шуробаджанашки смисли " в цялата страна. " Днес вършим среща с всички наши кметове и съветници. Еедно от обръщенията, които ще направя към тях, е в цялата страна да се огласят такива случаи. Започваме национална акция ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред " Нова телевизия ".
Днес групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание през днешния ден ще гласоподава " за " оставката на Делян Добрев. Нинова изясни, че партията? не се бори против него, а против този модел на ръководство. Тя даде образец със абсурда със суджуците в Добрич, с разцепването на ГЕРБ в Ботевград и други и уточни, че моделът, при който става дума за ръководство и бизнесинтереси, се е разпрострял в цялата страна. " Такава администрация, каквато те си назначават по роднинска линия, на избори върви под строй, с цел да се възпроизведе, отново да е на държавна хранилка ", счита Нинова. " Партията се съпротивлява да бъде свален Делян Добрев, тъй като се пазят ", съобщи още водачът на Българска социалистическа партия.
Нинова отговори на обвиняванията на ГЕРБ, че брачният партньор? работи в Лукойл спонсорирала ли е компанията акции на Българска социалистическа партия и по какъв начин е гласувала Нинова при гледане на проектозакони, свързани с горивата. " Когато ГЕРБ ръководят, те си водят роднините в държавни компании, на държавна хранилка, в бордове на ръководство. Когато Българска социалистическа партия ръководи, брачният партньор ми напуща всички държавни компании ", съобщи Нинова. Тя сподели, че при държавното управление на Сергей Станишев брачният партньор? е напуснал Агенция " Митници ", където бил митнически контрольор, а при Пламен Орешарски напуснал държавната " Ел Би Булгарикум ". В момента брачният партньор? работел в " Лукойл ", само че не бил в ръководството и заплатата му била по-малка от депутатската. Нинова разгласи, че компанията не е спонсорирала предизборни акции на Българска социалистическа партия. Нинова разясни, че откогато брачният партньор? работи в компанията в Народното събрание са гласувани девет закона, свързани с горива, акцизи и данъчни хранилища. " Осем пъти не съм гласувала съзнателно, с цел да не се стигне до сходни обвинявания ", сподели Нинова, като посочи, че съгласно закона това не е спор, само че съгласно нея не било морално. Нинова изясни, че е гласувала единствено един път, когато ставало дума за това да се освободи от данък горивото за отопление на хората.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР