БСП помогна за изграждането на паметник на Васил Левски в

...
БСП помогна за изграждането на паметник на Васил Левски в
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Най-важна е паметта, която носим и предаваме на поколенията

Българска социалистическа партия оказа помощ за построяването на монумент на Васил Левски в Руен

“Без Българска социалистическа партия, без всеки един редови член на левицата, тук - днешният празник във връзка откриването на паметника на Васил Левски, нямаше да се случи”, това сподели заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев през днешния ден в гр. Руен. “Почти 9 години тази самодейност се проточи, само че най-после, със съдействието на Националния съвет и парламентарната група на “БСП за България”, паметникът на този популярен българин към този момент е факт”, добави той. “Аз съм сигурен, че въпреки и да не се чу от микрофона, че левицата е спомогнала за този празник, хората го знаят” - разяснява още заместник-председателят на Българска социалистическа партия.



Добрев акцентира, че с реализирането на днешната самодейност, всеки един член на левицата в община Руен, може да се гордее и да има самочувствие. “Няма по какъв начин да имаме искания, че можем да управляваме тази страна, в случай че нямаме самочувствие”, добави той.

“Хората вървят след спечелили, те потеглят след водачи със самочувствие и в случай че нещо би трябвало първо да променим в Българска социалистическа партия, то това е самочувствието във всеки един от нас” - добави Кирил Добрев. “БСП постоянно е носила отговорност за дейностите си, Българска социалистическа партия не е политическа еднодневка и скоро ще отбележим следващата си годишнина на Бузлуджа” - разяснява зам.-председателят на левицата. “Поколения, свързани с тази партия ще се съберат на върха, с цел да отбележат своя празник” - сподели пред присъстващите той.



Добрев напомни, че в събота ще бъде показан план на “Визия за България”, където ще бъдат наранени 4 съществени тематики: опазване на здравето, обучение, районно развиване и стопанска система и приходи. “Тази визия потегля за разискване в цялата партия - във всяка една организация. Отделно ще бъде показана пред обществото - ще бъде предоставена на специалисти, експерти, браншови и НПО-организации, с цел да могат да кажат своите предложения” - добави Кирил Добрев. “Целта е тази визия да стигне до всеки български жител, който да направи своето предложение, тъй като единствено стратегия, която е предходна на разискване през народа, може да се назова управническа програма” - акцентира заместник-председателят на Българска социалистическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР