БСП поиска в петък да бъде създадена временна парламентарна анкетна

...
БСП поиска в петък да бъде създадена временна парламентарна анкетна
Коментари Харесай

БСП поиска парламентът да провери скандалите в БНР

Българска социалистическа партия изиска в петък да бъде основана краткотрайна парламентарна анкетна комисия за инспекция на изказванията за оказван напън над генералния шеф Светослав Костов и публицисти от публичното радио.

“Властта се пробва да замаже проблемите и да ги трансферира на софтуерно ниво “, сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя разяснява, че болшинството от членовете на Съвета за електронни медии са посочени от ГЕРБ, а съветът е този, който избира генералния шеф на публичното радио.

Според Нинова болшинството в Съвет за електронни медии е функционалност на ГЕРБ и заради това са неприемливи изказванията на премиера Бойко Борисов, че свадите в БНР са бойкот против държавното управление.

" Не знам кой при тях е главанакът, само че дано не ни вършат всички нас на главанаци ", сподели водачът на Българска социалистическа партия. Тя разяснява, че ГЕРБ ще покаже предпочитание да разкрие истината в БНР, в случай че поддържа настояването за парламентарна инспекция на абсурда.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР