БСП поиска оставката на министъра на вътрешните работи Валентин Радев.

...
БСП поиска оставката на министъра на вътрешните работи Валентин Радев.
Коментари Харесай

БСП поиска оставка на МВР-министъра, защото искал да проверява кой, къде, с кого пътувал

БСП изиска оставката на министъра на вътрешните работи Валентин Радев. " Призоваваме премиера Бойко Борисов да изиска оставката на министъра на Министерство на вътрешните работи, преди този момент да се случи под публичен напън ", сподели на брифинг депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков.

Причината за желаната оставка е, че МВР-министърът ползвал " полицейщина ", защото изискал полицията да ревизира с изключение на водачите на колите и пътуващите в тях. „ Полицейщина, която ще открива кой с кого и по кое време пътува и данните от инспекцията ще се записват от системата ", обясниха от Българска социалистическа партия. Янков сподели още, че не за първи път ГЕРБ се пробва посредством свои фрагменти или с " безумни импровизации на законотворчество " да оказва напън върху жители и юридически лица.

„ Министърът на вътрешните работи смути обществеността със своите възгледи за законосъобразното действие на службите за сигурност. Този човек е опасност за демокрацията. Отстраняването му от този пост към този момент не е нужно единствено да действа обикновено Министерство на вътрешните работи, а тъй като неговата позиция не подхожда на заемания от него пост “, уточни Красимир Янков.

" Съвсем обикновено е за опозицията Българска социалистическа партия постоянно да желаят оставка ", отговори на настояванията зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. По думите обаче няма мотив оставката на МВР-министъра да бъде поискана. Цветанов напомни и времето, когато и той в качеството си на министър на вътрешните работи бе упрекван в непозволено подслушване. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР