БСП поиска да бъде поета политическа отговорност заради проблемите по

...
БСП поиска да бъде поета политическа отговорност заради проблемите по
Коментари Харесай

БСП поиска политическа отговорност заради проблемите по АМ „Струма“ край Дупница

БСП изиска да бъде поета политическа отговорност поради проблемите по автомагистрала „ Струма “ край Дупница измежду огромния пожар. Партията излезе с рецензии за тол системата и автомагистралите. След като част от автомагистрала „ Струма “ край Дупница беше развалена от пожар и затворена, социалистите желаеха министър председателят да поеме политическата отговорност. 

Цяла автомагистрала, работеща в България няма, регистрират от Българска социалистическа партия. И изброяват проблемите по „ Тракия “, и „ Струма “. За нея заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски сподели, че четири дни институциите си трансферират отговорността:

" Кой ще поеме в тези дни политическа отговорност за изгорялата автомагистрала " Струма "? Работата на министър-председателя е освен да обезпечава построяването на пътищата, тъй като той не ги прави пътищата. Работата е и да управлява действието. В тази си работа господин Борисов катастрофира ".

Българска социалистическа партия разкритикува и препоръчаните в Закона за пътните транспортни средства текстове. Хартиеният паспорт за всяко пътно транспортно средство, частните пунктове за инспекция, възбраната за ремонт на колата от притежателя основават спомагателна административна тежест и тормоз за притежателите на коли. Българска социалистическа партия желаеха, дружно с оферти законопроект, да бъдат препоръчани и наредбите за работа на закона. За да не се изкриви главният план – понижаване на пътнотранспортните катастрофи, които се дължат на техническа нередовност.

На 16 август трябваше да започва работата на тол системата, само че това към момента не се е случило, споделиха от Българска социалистическа партия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР