БСП подкрепя протестите, но не ги инициира, подчерта днес лидерът

...
БСП подкрепя протестите, но не ги инициира, подчерта днес лидерът
Коментари Харесай

Нинова категорична: Не сме организирали протестите

БСП поддържа митингите, само че не ги инициира, акцентира през днешния ден водачът на социалистите Корнелия Нинова. Тя счита, че настояванията на хората могат да бъдат задоволени със законодателни начинания в Народното събрание, само че митингите имат силата да ускорят предизвикването на предварителни избори.
„ Не сме обсъждали при какви условия по какъв начин да оглавяваме митинга. Обсъждали сме само аргументите, решенията на тези въпроси – законодателните оферти и заявената от нас поддръжка за настояванията на хората. Българска социалистическа партия не поддържа обособените групи, а настояванията, зад които застават тези хора”, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

„ Ще внесем искане за отпадане на облагането на старите автомобили”, съобщи Нинова, откакто по-рано през днешния ден президентът Румен Радев спря данъчните промени, които щяха да ударят точно по по-старите возила.

„ Продължаваме да настояваме да се понижи и ДДС-то на хляба и медикаментите, да се преизчислят пенсиите”, съобщи Нинова. Тя разяснява още, че Българска социалистическа партия ще продължи да не се записва и да взе участие в гласуването на закони в Народното събрание, до момента в който Валери Симеонов не подаде оставка, само че ще вземат участие в разискванията по законопроектите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР